FAURART | Les Valls Web TV

Els dies 27 i 28 de setembre tindrà lloc el primer Festival de Teatre al Carrer, FaurArt, un projecte de teatre, música, dansa, poesia i màgia impulsat pel nostre veí José Bellver, en el qual l’Ajuntament de Fau...

els, dies, 27, i, 28, de, setembre, tindrà, lloc, el, primer, festival, de, teatre, al, carrer, faurart, un, projecte, de, teatre, música, dansa, poesia, i, màgia, impulsat, pel, nostre, veí, josé, bellver, en, el, qual, l’ajuntament, de, fau

  • Subscriure:
Agrada: 3 (100%)
Publicat per: WebTV | Data: 12/09/2014 | Reprods.: 650
Els dies 27 i 28 de setembre tindrà lloc el primer Festival de Teatre al Carrer, FaurArt, un projecte de teatre, música, dansa, poesia i màgia impulsat pel nostre veí José Bellver, en el qual l’Ajuntament de Faura hi col·labora.
 
Diverses companyies i grups actuaran en diferents espais públics del nostre poble, com les places de l’Hostal, Major, Enric Garcés o del mercat, així com al carrer Pere Raimund de Monsoriu, o al creuament dels carrers Miguel de Cervantes-Blasco Ibáñez, o als parcs de la Canaleta o de la Rodana. Els llocs s’han escollit per les seues característiques físiques i estètiques.
 
Hi haurà un guia que conduirà als espectadors pels diferents espais. Estan previstes 10 actuacions en horaris distints. Simultàniament a estos espectacles vertebradors, hi haurà animacions itinerants i tallers relacionats amb les arts escèniques per als més menuts.

Canals: Informatiu |
Powered by WebTV Solutions