FAURART | Les Valls Web TV | Mòbil

Els dies 27 i 28 de setembre tindrà lloc el primer Festival de Teatre al Carrer, FaurArt, un projecte de teatre, música, dansa, poesia i màgia impulsat pel nostre veí José Bellver, en el qual l’Ajuntament de Fau... [Mòbil]

Mòbil, els, dies, 27, i, 28, de, setembre, tindrà, lloc, el, primer, festival, de, teatre, al, carrer, faurart, un, projecte, de, teatre, música, dansa, poesia, i, màgia, impulsat, pel, nostre, veí, josé, bellver, en, el, qual, l’ajuntament, de, fau

FAURART

Agrada: 3 (100%)
Publicat per: WebTV
Data: 12/09/2014 | Reprods.: 640
Els dies 27 i 28 de setembre tindrà lloc el primer Festival de Teatre al Carrer, FaurArt, un projecte de teatre, música, dansa, poesia i màgia impulsat pel nostre veí José Bellver, en el qual l’Ajuntament de Faura hi col·labora.
 
Diverses companyies i grups actuaran en diferents espais públics del nostre poble, com les places de l’Hostal, Major, Enric Garcés o del mercat, així com al carrer Pere Raimund de Monsoriu, o al creuament dels carrers Miguel de Cervantes-Blasco Ibáñez, o als parcs de la Canaleta o de la Rodana. Els llocs s’han escollit per les seues característiques físiques i estètiques.
 
Hi haurà un guia que conduirà als espectadors pels diferents espais. Estan previstes 10 actuacions en horaris distints. Simultàniament a estos espectacles vertebradors, hi haurà animacions itinerants i tallers relacionats amb les arts escèniques per als més menuts.

Canals: Informatiu |
Powered by WebTV Solutions