PASSARELA DEL COMERÇ 2015 | Les Valls Web TV

El diumenge 26 d’abril tingué lloc la segona “Passarel·la del Comerç”, una iniciativa sorgida dels mateixos comerços, i en la qual els establiments organitzadors mostraren les últimes tendènci...

el, diumenge, 26, d’abril, tingué, lloc, la, segona, “passarel·la, del, comerç”, una, iniciativa, sorgida, dels, mateixos, comerços, i, en, la, qual, els, establiments, organitzadors, mostraren, les, últimes, tendènci

  • Subscriure:

PASSARELA DEL COMERÇ 2015

Agrada: 2 (50%)
Publicat per: WebTV | Data: 02/05/2015 | Reprods.: 756

El diumenge 26 d’abril tingué lloc la segona “Passarel·la del Comerç”, una iniciativa sorgida dels mateixos comerços, i en la qual els establiments organitzadors mostraren les últimes tendències en pentinats, maquillatge i complements de la temporada primavera-estiu, d’una forma nova i original al nostre poble. La cita amb la moda va ser a les 18 h, davant del pavelló multiús.

 

La novetat d’esta nova edició és la “Fireta de comerços” amb activitats paral·leles que hi havia muntada el diumenge a partir des de les 10 fins les 14 h, a l’interior del pavelló multiús.

 

L’objectiu dels comerços organitzadors no és altre que “donar-se a conéixer, atraure possibles clients, augmentar les vendes i consolidar el comerç local  creant un al·licient perquè la gent no se’n vaja a altres municipis”.

 

 

Canals: Informatiu |
Powered by WebTV Solutions